-
1
Gel texture and chain structure of amylomaltase-modified starches compared to gelatin
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
2
-
3
Comparative NMR relaxometry of gels of amylomaltase-modified starch and gelatin
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Structure of Salmonella typhimurium OMP Synthase in a Complete Substrate Complex
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
10
-
11
Loop Residues and Catalysis in OMP Synthase
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
12
Catalytic site interactions in yeast OMP synthase
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
13
-
14
Structure of Salmonella typhimurium OMP synthase in a complete substrates complex
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20