-
1
-
2
Privacy impact assessments in the wild: A scoping review
Veröffentlicht in Array (New York)
VolltextArtikel -
3
-
4
High level expression of recombinant genes in Aspergillus oryzae
Veröffentlicht in Bio/technology (New York, N.Y. 1983)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Formulation and processing of a heat stable calcium-fortified soy milk
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Fermentation and Properties of Calcium-fortified Soy Milk Yogurt
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
International Conference on Food Hydrocolloids
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
-
16
Interaction of aspartame with selected hydrocolloids: solubility of aspartame
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
17
Effects of sucrose and CMC on D2O diffusion in water
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
18
Ultrastructure of low-fat ground beef patties with added whey protein concentrate
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
19
The secretion of glucagon by transformed yeast strains
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel -
20
Isolation and characterization of coconut protein
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel