-
1
-
2
-
3
-
4
Antibiotic entry into human polymorphonuclear leukocytes
Veröffentlicht in Antimicrobial Agents and Chemotherapy
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Formulation and chopping temperature effects on beef frankfurters
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
-
11
Reduced fat, high moisture beef frankfurters as affected by chopping temperature
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Antibiotic uptake by alveolar macrophages of smokers
Veröffentlicht in Antimicrobial Agents and Chemotherapy
VolltextArtikel -
14
Cooking treatment, mixing time, and mixing temperature affect pepperoni cupping
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Membrane transport of clindamycin in alveolar macrophages
Veröffentlicht in Antimicrobial Agents and Chemotherapy
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20