-
1
-
2
Food neophobia, food choice and the details of cultured meat acceptance
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
Developing Food Consumer Attitudes towards Ionizing Radiation and Genetic Modification
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
“The Gaze Heuristic:” Biography of an Adaptively Rational Decision Process
Veröffentlicht in Topics in cognitive science
VolltextArtikel -
5
-
6
Cue-Based Decision Making. A new framework for understanding the uninvolved food consumer
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
7
The consumer testing of food package graphic design
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Retailer branding of consumer sales promotions. A major development in food marketing?
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
11
Manufacturer and retailer brands: Is strategic coexistence the norm?
Veröffentlicht in Australasian marketing journal
VolltextArtikel -
12
Marketing earthquakes: A process of brand and market evolution by punctuated equilibrium
Veröffentlicht in Marketing theory
VolltextArtikel -
13
-
14
The rise and fall of the Latin Square in marketing:a cautionary tale
Veröffentlicht in European journal of marketing
VolltextArtikel -
15
-
16
Small business market research: Examining the human factor
Veröffentlicht in International journal of market research
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
A systematic procedure for targeting market research
Veröffentlicht in European journal of marketing
VolltextArtikel