-
1
-
2
-
3
Stability of virginiamycin and penicillin during alcohol fermentation
Veröffentlicht in Biomass & bioenergy
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Acid hydrolysis of Jerusalem artichoke for ethanol fermentation
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
10
Effects of Virginiamycin on fermentation rate by yeast
Veröffentlicht in Biomass & bioenergy
VolltextArtikel -
11
Salmonella Inactivation in Liquid Whole Egg by Thermoradiation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
Acid hydrolysis of sweet potato for ethanol production
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
13
Monoclonal antibody to type F Clostridium botulinum toxin
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Depolymerization of Starch by High Pressure Extrusion
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20