-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Textural Changes of Natural Cheddar Cheese During the Maturation Process
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Genetic, Social and Behavioral Risk Factors Associated with Alzheimer’s Disease
Veröffentlicht in OBM Neurobiology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
The Toxicology Investigators Consortium 2022 Annual Report
Veröffentlicht in Journal of medical toxicology
VolltextArtikel -
14
The Toxicology Investigators Consortium 2023 Annual Report
Veröffentlicht in Journal of medical toxicology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Quantitative analysis of drying behaviour of fruits and vegetables
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
20
A STUDY OF TEMPERATURE AND SAMPLE DIMENSION IN THE DRYING OF POTATOES
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel