-
1
-
2
-
3
-
4
Microtomographic investigation of a yeast grain porous structure
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
Contribution to the modelling of chocolate tempering process
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
Methanol synthesis in a multifunctional reactor
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
8
A new technique for the experimental study of 3D velocity fields
Veröffentlicht in Experiments in fluids
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Direct sonication system suitable for medium-scale sonochemical reactors
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
APPLICATION OF DISCRETE MODELING APPROACH TO FLUIDIZED BED YEAST DRYING
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
16
-
17
Soft gamma-ray sources detected by INTEGRAL
Veröffentlicht in Astronomy and astrophysics (Berlin)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20