-
1
Ohmic cooking of processed meats and its effects on product quality
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Isomerization of lactose and lactulose production: review
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
5
Contribution to the improvement of maple sugar production
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
Whey cryoconcentration and impact on its composition
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
Postoperative pulmonary hernia of a wedge resection : a case report
Veröffentlicht in Revue médicale de Bruxelles
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Syndrome d’apnées du sommeil et nodule pulmonaire
Veröffentlicht in Médecine du sommeil
VolltextArtikel -
16
Environmental Modeling for Automated Cloud Application Testing : CLOUD COMPUTING
Veröffentlicht in IEEE software
VolltextArtikel -
17
Stomatal regulation in greenhouse crops: analysis and simulation
Veröffentlicht in Agricultural and forest meteorology
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20