-
1
On-line correction of process temperature deviations in continuous retorts
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
A survey of automation practices in the food industry
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
On-line correction of process temperature deviations in continuous retorts
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
-
9
A survey of control system validation practices in the food industry
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
10
-
11
Advanced process control techniques for the food industry
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Control system validation: key to automated food processing
Veröffentlicht in Food Technology
VolltextMagazinearticle -
16
-
17
-
18
Reduced lentivirus susceptibility in sheep with TMEM154 mutations
Veröffentlicht in PLoS genetics
VolltextArtikel -
19
-
20