-
1
-
2
Improving storage life of cut apple and potato with edible coating
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
3
The flavor of mandarin hybrids with different coatings
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
4
-
5
Formulation of zein coatings for apples ( Malus domestica Borkh)
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
6
-
7
Reduction in gas exchange of citrus fruit by wax coatings
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
Polyvinyl Acetate as a High-gloss Edible Coating
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Edible Coatings from Morpholine-Free Wax Microemulsions
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
Permeability of shellac coatings to gases and water vapor
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
Reduction of fluid loss from grapefruit segments with wax microemulsion coatings
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
A survey of the micobial population and ethanol content of bagged salad
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
Permeability of coatings made with emulsified polyethylene wax
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20