-
1
Formation of cholesterol oxidation products (COPs) in animal products
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
2
-
3
Discoloration Characteristics of 3 Major Muscles From Cattle During Cold Storage
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
The development of imitation crab stick containing chicken breast surimi
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
5
Exosomal microRNA signatures in multiple sclerosis reflect disease status
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Paternal epigenetic programming: evolving metabolic disease risk
Veröffentlicht in Journal of molecular endocrinology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Isogenic mice exhibit sexually-dimorphic DNA methylation patterns across multiple tissues
Veröffentlicht in BMC genomics
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
The development of sausage including meat from spent laying hen surimi
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
20