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Polymodal distribution of the chain lengths of amylopectins, and its significance
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Molecular origin for the thermal stability of Koshihikari rice amylopectin
Veröffentlicht in Food research international
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Structure of the amylopectin fraction of amylomaize
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Structures of branched and linear molecules of rice amylose
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Fine structure of wheat amylopectin: the mode of A to B chain binding
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Purification and structure of amylose from rice starch
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Structures of sub-fractions of corn amylose
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Multi-branched nature of amylose and the action of debranching enzymes
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Examination of the purity and structure of amylose by gel-permeation chromatography
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Production and application of an isoamylase from Flavobacterium odoratum
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
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Some Properties and the Inclusion Behavior of Branched Cyclodextrins
Veröffentlicht in Chemical & pharmaceutical bulletin
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