-
1
Determinants of brushite stone formation: a case-control study
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
role of overweight and obesity in calcium oxalate stone formation
Veröffentlicht in Obesity (Silver Spring, Md.)
VolltextArtikel -
3
-
4
Effect of Black Tea Consumption on Urinary Risk Factors for Kidney Stone Formation
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
5
-
6
Oxalate contents of species of the Polygonaceae, Amaranthaceae and Chenopodiaceae families
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
Dietary risk factors for hyperoxaluria in calcium oxalate stone formers
Veröffentlicht in Kidney international
VolltextArtikel -
8
Bioavailability of magnesium from different pharmaceutical formulations
Veröffentlicht in Urolithiasis
VolltextArtikel -
9
Oxalate Content of Cereals and Cereal Products
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
Oxalate content of green tea of different origin, quality, preparation and time of harvest
Veröffentlicht in Urolithiasis
VolltextArtikel -
11
-
12
Xanthinuria type I: a rare cause of urolithiasis
Veröffentlicht in Pediatric nephrology (Berlin, West)
VolltextArtikel -
13
-
14
Effect of L-Methionine on the Risk of Phosphate Stone Formation
Veröffentlicht in Urology (Ridgewood, N.J.)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Risk Profile of Patients with Brushite Stone Disease and the Impact of Diet
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
19
The role of Oxalobacter formigenes colonization in calcium oxalate stone disease
Veröffentlicht in Kidney international
VolltextArtikel -
20
Urinary stone composition in Germany: results from 45,783 stone analyses
Veröffentlicht in World journal of urology
VolltextArtikel