-
1
The Chemistry of Protein Oxidation in Food
Veröffentlicht in Angewandte Chemie International Edition
VolltextArtikel -
2
Analysis of Protein Oxidation in Food and Feed Products
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Natalizumab for multiple sclerosis: the dilemma of NOVA
Veröffentlicht in Lancet neurology
VolltextArtikel -
6
Tech hubs within cities—determinants and dynamics
Veröffentlicht in The Annals of regional science
VolltextArtikel -
7
-
8
Maillard Reaction Products in Different Types of Brewing Malt
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
A language documentation perspective: A commentary on Kidd and Garcia (2022)
Veröffentlicht in First language
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Redox Properties of the Membrane Proteins from the Respiratory Chain
Veröffentlicht in Chemical reviews
VolltextArtikel -
14
-
15
Anti-CD20 therapy in pregnancy: Balancing risks and benefits
Veröffentlicht in Multiple sclerosis
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Initial observations on complex predicates in Qaqet children’s language
Veröffentlicht in First language
VolltextArtikel -
19
-
20
Pregnancy in the new treatment era
Veröffentlicht in Journal of the neurological sciences
VolltextArtikel