-
1
Enzyme immunoassay for detection of salmonellae in foods
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
2
Use of enzyme-labeled antibodies to detect Salmonella in foods
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
3
A model for continuous fermentations with amylolytic yeasts
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Catabolite repression of amylase synthesis in yeast
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Ethanol fermentation in a continuous tower fermentor
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
11
-
12
Kinetics of the amylase system of Schwanniomyces castellii
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
VolltextArtikel -
13
-
14
Kinetics of the amylase system of Saccharomycopsis fibuliger
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
VolltextArtikel -
15
Botulinal toxin and toxoid as antigens
Veröffentlicht in Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Botulinal Toxin and Toxoid as Antigens 1
Veröffentlicht in Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine
VolltextArtikel