-
1
THE RESPONSE OF BREWING YEASTS TO ACID WASHING
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
2
-
3
Differentiation of brewery yeasts using a disc-diffusion test
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
4
MEASUREMENT OF ENDOGENOUS OXYGEN UPTAKE RATES OF BREWERS' YEASTS
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
5
Fermentation properties of brewing yeast with killer character
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Flavour Control in Small-Scale Beer Fermentations
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
10
Flavour control in small-scale beer fermentations : Brewing
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
11
construction and application of a lux-based nitrate biosensor
Veröffentlicht in Letters in applied microbiology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Differentiation of brewery yeast strains by DNA fingerprinting
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
15
-
16
The effect of detergents on firefly luciferase reactions
Veröffentlicht in Journal of bioluminescence and chemiluminescence
VolltextArtikel -
17
MEASUREMENT OF ENDOGENOUS OXYGEN UPTAKE RATES OF BREWERS' YEASTS
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20