-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
A note on Escherichia coli O157:H7 serotype in Turkish meat products
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
ÇEŞİTLİ BİTKİSEL EKSTRAKTLAR VE KOMBİNASYONLARININ KÖFTEDE ANTİMİKROBİYEL ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
14
COMPARISON OF CULTURE MEDIA USED IN COLIFORM ANALYSIS VIA MEMBRANE FILTRATION TECHNIQUE
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
15
Surface decontamination of whole-shell eggs using far-infrared radiation
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
16
BEBEK MAMALARINDA DİREKT PCR YÖNTEMİ İLE CRONOBACTER spp. TESPİTİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
17
-
18
SALMONELLA, YOĞURT BAKTERİLERİNİN GELİŞİMİNİ ETKİLEYEBİLİR Mİ?
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
19
Çeşitli bitkisel ekstraktlar ve kombinasyonlarının köftede antimikrobiyel etkisinin araştırılması
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
20