-
1
Characterization of Amperometric Laccase Biosensor Based on Carbon Nanotube
Veröffentlicht in Procedia technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Tortillas from extruded masa as related to corn genotype and milling process
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Effect of thermal-alkaline processing conditions on the quality level of corn oil
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Evaluation of Degree of Elasticity and Other Mechanical Properties of Wheat Kernels
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
EVALUATING THE QUALITY OF LIPIDS DURING ALKALINE COOKING OF CORN
Veröffentlicht in Journal of food lipids
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Tortillas from extruded masa as related to corn genotype an d milling process
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel