-
1
-
2
-
3
Potentials of Natural Preservatives to Enhance Food Safety and Shelf Life: A Review
Veröffentlicht in TheScientificWorld
VolltextArtikel -
4
-
5
Regulation of Nrf2/ARE Pathway by Dietary Flavonoids: A Friend or Foe for Cancer Management?
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
In Vitro Anti-Inflammatory Properties of Selected Green Leafy Vegetables
Veröffentlicht in Biomedicines
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Kinase-targeted cancer therapies: progress, challenges and future directions
Veröffentlicht in Molecular cancer
VolltextArtikel -
16
Flavonoid bioavailability and attempts for bioavailability enhancement
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
17
-
18
Saponins of North Atlantic Sea Cucumber: Chemistry, Health Benefits, and Future Prospectives
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
19
-
20