-
1
-
2
Aroma exposure time and aroma concentration in relation to satiation
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
Food Perception with Age and Its Relationship to Pleasantness
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
4
-
5
Oral texture influences the neural processing of ortho- and retronasal odors in humans
Veröffentlicht in Brain research
VolltextArtikel -
6
-
7
Effect of gel texture and sucrose spatial distribution on sweetness perception
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Effects of Different Tastants on Parotid Saliva Flow and Composition
Veröffentlicht in Chemosensory perception
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Nitric oxide as an inhibitory non-adrenergic non-cholinergic neurotransmitter
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
19
-
20