-
1
Effect of fining on the colour and pigment composition of young red wines
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
New acylated flavonols identified in Vitis vinifera grapes and wines
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
Low molecular-weight phenols in Tannat wines made by alternative winemaking procedures
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Stilbenes in grapes and wines of Tannat, Marselan and Syrah from Uruguay
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Potencial polifenólico de la uva: índices propuestos y posibles aplicaciones
Veröffentlicht in Comunicata Scientiae
VolltextArtikel -
16
-
17
Potencial polifenólico de la uva: índices propuestos y posibles aplicaciones
Veröffentlicht in Comunicata Scientiae
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20