-
1
Pectin Conformation in Solution
Veröffentlicht in The journal of physical chemistry. B
VolltextArtikel -
2
-
3
Atomic Force Microscopy of Emulsion Droplets: Probing Droplet−Droplet Interactions
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
4
The effect of surfactant type on protein displacement from the air–water interface
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
5
-
6
Interfacial Structure of Sugar Beet Pectin Studied by Atomic Force Microscopy
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Using AFM to image the internal structure of starch granules
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
10
Assessing environmental footprints induced by geo-energy exploitation: the shale gas case
Veröffentlicht in Acta geophysica
VolltextArtikel -
11
-
12
Investigation of Gellan Networks and Gels by Atomic Force Microscopy
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
13
-
14
Atomic Force Microscopy of Interfacial Protein Films
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Getting the feel of food structure with atomic force microscopy
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
18
Visualisation of xanthan conformation by atomic force microscopy
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
19
-
20