-
1
-
2
Antioxidative properties of 34 green leafy vegetables
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Response Surface Optimization for Extraction of Phenolics from Coconut Testa (Pairings)
Veröffentlicht in CORD
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Shelf Life and Quality Evaluation of Deep Frozen Coconut Cream, Coconut Scrapings and Coconut Slices
Veröffentlicht in CORD
VolltextArtikel -
11
Evaluation of Properties of Dikiri Pulp in the Formulation of Jam
Veröffentlicht in CORD
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Optimum Physico-Chemical and Processing Parameters for the Preservation of King Coconut Water
Veröffentlicht in CORD
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Value Added Products from Dikiri Coconuts: Preparation, Compositional and Sensory Qualities
Veröffentlicht in CORD
VolltextArtikel