-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Convective drying of onion: Kinetics and nutritional evaluation
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Study of the drying kinetics of solar-dried pears
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
9
Mass Transfer Properties of Pears for Different Drying Methods
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
10
-
11
Modelling and simulation of pear drying
Veröffentlicht in Applied mathematics and computation
VolltextArtikel -
12
-
13
Analysis of the drying kinetics of chestnuts
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
14
Drying Kinetics of Some Varieties of Pears Produced in Portugal
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
15
Adsorption Isotherms of Maria Biscuits from Different Brands
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
16
Adsorption Isotherms of M aria Biscuits from Different Brands
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle