-
1
-
2
-
3
-
4
The establishment of a fungal consortium in a new winery
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
5
Wine microbiology is driven by vineyard and winery anthropogenic factors
Veröffentlicht in Microbial biotechnology
VolltextArtikel -
6
Application of flow cytometry to wine microorganisms
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
7
Yeast autolysis in sparkling wine - a review
Veröffentlicht in Australian journal of grape and wine research
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Colonization of Wild Saccharomyces cerevisiae Strains in a New Winery
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
PCR ITS-RFLP: A useful method for identifying filamentous fungi isolates on grapes
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel