-
1
-
2
-
3
-
4
Functional properties of the biomass of three microalgal species
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Antimicrobial activity of plant-food by-products: A review focusing on the tropics
Veröffentlicht in Livestock science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Mineral Nutrient Composition of Edible Wild Plants
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
13
Gamma-linolenic acid from fourteen boraginaceae species
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
14
Purification process for MUFA- and PUFA-based monoacylglycerols from edible oils
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
15
BIOMASS NUTRIENT PROFILES OF THE MICROALGA PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
16
Plant-food by-products to improve farm-animal health
Veröffentlicht in Animal feed science and technology
VolltextArtikel -
17
-
18
Biomass nutrient profiles of the microalga Porphyridium cruentum
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
Quality of extra virgin olive oil affected by several packaging variables
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
20