-
1
-
2
-
3
-
4
Analysis of Scientific Production in Food Science from 2003 to 2013
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
A new approach to the metric of journals’ scientific prestige: The SJR indicator
Veröffentlicht in Journal of informetrics
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Multi-affiliation: a growing problem of scientific integrity
Veröffentlicht in El profesional de la informacion
VolltextArtikel -
16
Citation increments between collaborating countries
Veröffentlicht in Scientometrics
VolltextArtikel -
17
Atlas of scientific institutions in food science (Scopus, 2003–2013)
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
18
Co-word based thematic analysis of renewable energy (1990–2010)
Veröffentlicht in Scientometrics
VolltextArtikel -
19
-
20
A further step forward in measuring journals’ technological factor
Veröffentlicht in El profesional de la informacion
VolltextArtikel