-
1
-
2
Total phenolics and antioxidant activity of Piper auritum and Porophyllum ruderale
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Advanced Materials From Fungal Mycelium: Fabrication and Tuning of Physical Properties
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
4
Infrared and Raman spectroscopic features of plant cuticles: a review
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
5
Transparency of polymeric food packaging materials
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
Green Biocomposites for Thermoelectric Wearable Applications
Veröffentlicht in Advanced functional materials
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Experimental Adaptation of Rotaviruses to Tumor Cell Lines
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Surface-Structured Bacterial Cellulose with Guided Assembly-Based Biolithography (GAB)
Veröffentlicht in ACS nano
VolltextArtikel -
15
Climate change and the future restructuring of Neotropical anuran biodiversity
Veröffentlicht in Ecography (Copenhagen)
VolltextArtikel -
16
Diospyros digyna (black sapote), an Undervalued Fruit: A Review
Veröffentlicht in ACS food science & technology
VolltextArtikel -
17
-
18
X-ray analysis and Rietveld refinement of polyvinyl alcohol
Veröffentlicht in Materials letters
VolltextArtikel -
19
-
20
Space Velocity and Time Span of Jets in Planetary Nebulae
Veröffentlicht in The Astrophysical journal
VolltextArtikel