-
1
-
2
-
3
A Narrative Review of Regional Hyperthermia: Updates From 2010 to 2019
Veröffentlicht in Integrative Cancer Therapies
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Characterization of some volatile constituents of bell peppers
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
Characterization of additional volatile components of tomato
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
ODOR THRESHOLD OF 2,3,6-TRICHLOROANISOLE IN WATER
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Haemodynamic effects of prostacyclin (PGI2) in pulmonary hypertension
Veröffentlicht in British Heart Journal
VolltextArtikel -
14
Odour intensities of hop oil components
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
15
-
16
Volatile components of baked potatoes
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20