-
1
-
2
Coumaroyl-, caffeoyl- and feruloyltartronates and their accumulation in mung bean
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
3
Quercetin 3-glucosylgalactoside from pollen of Corylus avellana
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Ultrafast sequencing of oligodeoxyribonucleotides by FAB-mass spectrometry
Veröffentlicht in Nucleic acids research
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Biologically active saponins from Dodonaea viscosa
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
Hydroxycinnamic acid spermidine amides from pollen of corylus avellana L
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
13
Neobetanin: isolation and identification from Beta vulgaris
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Humilixanthin a new betaxanthin from Rivina humilis
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
18
Mass spectroscopic sequence analysis of oligonucleotides
Veröffentlicht in Biological Mass Spectrometry
VolltextArtikel -
19
-
20