-
1
-
2
-
3
-
4
Pruritic and Nociceptive Sensations and Dysesthesias From a Spicule of Cowhage
Veröffentlicht in Journal of neurophysiology
VolltextArtikel -
5
-
6
Temperature Affects Human Sweet Taste via At Least Two Mechanisms
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
7
-
8
Evaluating the ‘Labeled Magnitude Scale’ for Measuring Sensations of Taste and Smell
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
9
Lingual Heat and Cold Sensitivity Following Exposure to Capsaicin or Menthol
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
10
-
11
Chemesthesis: Pungency as a component of flavor
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
12
Psychophysical evidence that oral astringency is a tactile sensation
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
13
‘Thermal Taste’ Predicts Higher Responsiveness to Chemical Taste and Flavor
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
14
Hepatitis B and Hepatitis C in Emergency Department Patients
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Rapid recovery from capsaicin desensitization during recurrent stimulation
Veröffentlicht in Pain (Amsterdam)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20