-
1
-
2
-
3
Mg(2positive) selectively isolates gellan gum from dairy products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Isolation of gellan gum from foods by use of monovalent cations
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
Determination of Carboxymethylcellulose with Chromotropic Acid
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
Microdetermination of Keltrol (Xanthan Gum)
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
Mg 2+ Selectively Isolates Gellan Gum from Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Determination of Alginate in Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
-
13
Quantitative Determination of Piperine with the Labat Reagent
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
14
Semi-micro method for the quantitative determination of gellan gum in food products
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
-
16
Effect of Gibberellic Acid on the Production of Prodigiosin by Serratia Marcescens
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
17
Mg2+ selectively isolates gellan gum from dairy products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
INHIBITION OF ASPERGILLUS PARASITICUS GROWTH AND TOXIN PRODUCTION BY GARLIC
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
19
SPECIFICITY OF THE FERRIC‐H 2 SO 4 REAGENT FOR ALGINATES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20