-
1
Chemical and physical transitions of periodate oxidized potato starch in water
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Synthesis and reduction of 2-nitroalkyl polysaccharide ethers
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
-
7
Study on solid acid catalyzed hydrolysis of maltose and related polysaccharides
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
8
Synthesis, analysis and reduction of 2-nitropropyl starch
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
9
Cross-linking of starch with bifunctional precursors of nitroalkenes
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Einige Eigenschaften von vernetzten Kartoffelstärken
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
14
-
15
Einige Eigenschaften von vernetzten Kartoffelstärken
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20