-
1
The efficiency of corona wind drying and its application to the food industry
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Plastid changes during the conversion of chloroplasts to chromoplasts in ripening tomatoes
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel -
3
NADP-linked malic enzyme and malate metabolism in ageing tomato fruit
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
4
-
5
Citrate synthase and malate dehydrogenase from tomato fruit
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
6
Enzyme activities in mitochondria isolated from ripening tomato fruit
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel -
7
-
8
molecular biology of olfactory perception
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
9
A review of protein engineering for the food industry
Veröffentlicht in Molecular biotechnology
VolltextArtikel -
10
-
11
Chromatographic and electrophoretic analyses of papaya proteinases
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Chromatographic and electrophoretic analyses of papaya proteinases
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
19
-
20