-
1
-
2
-
3
Separation of pyranoanthocyanins from red wine by column chromatography
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
4
Chromatic characterization of anthocyanins from red grapes—I. pH effect
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
LC–MS analysis of anthocyanins from purple corn cob
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
12
Prodelphinidins and related flavanols in wine
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Anthocyanin-derived pigments and colour of red wines
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Characterization of Sensory Properties of Flavanols - A Molecular Dynamic Approach
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
20