-
1
-
2
Flour fortification for nutritional and health improvement: A review
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
3
Severe spotted fever by Rickettsia rickettsii, in tourist in the Argentine Northwest
Veröffentlicht in Medicina
VolltextReport -
4
-
5
Physicochemical characterization and microbiology of wheat and rye flours
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
The Kunitz-Type Protein ShPI-1 Inhibits Serine Proteases and Voltage-Gated Potassium Channels
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Predicting obesity reduction after implementing warning labels in Mexico: A modeling study
Veröffentlicht in PLoS medicine
VolltextArtikel -
17
Repositioning of the global epicentre of non-optimal cholesterol
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20