-
1
Deoxynivalenol reduction during the frying process of turnover pie covers
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Fungi associated with sorghum grain from Argentina
Veröffentlicht in Mycopathologia (1975)
VolltextArtikel -
6
Sorption isotherms of corn—Study of mathematical models
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
Water sorption characteristics of argentine wheat: Statistical methodology
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
-
9
Fungi associated with food and feed commodities from Ecuador
Veröffentlicht in Mycopathologia (1975)
VolltextArtikel -
10
Mycoflora Distribution in Dry-Milled Fractions of Corn in Argentina
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
Influence of inoculum preparation and volume on growth of mycotoxigenic molds
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
12
Fungi associated with food and feed commodities from Ecuador
Veröffentlicht in Mycopathologia (1975)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Mycoflora of freshly harvested flint corn from Northwestern Provinces in Argentina
Veröffentlicht in Mycopathologia (1975)
VolltextArtikel