-
1
-
2
Survey of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
3
-
4
Listeria monocytogenes: low levels equal low risk
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Heat resistance of juice spoilage microorganisms
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Biological competition as a preserving mechanism
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
14
HACCP and total quality management: winning concepts for the 90's: a review
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
15
BIOLOGICAL COMPETITION AS A PRESERVING MECHANISM
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
16
-
17
Beta-decay feeding intensity distributions of 71,73Ni
Veröffentlicht in Physical review. C
VolltextArtikel -
18
Low-lying level structure of the neutron-unbound N = 7 isotones
Veröffentlicht in Physical review. C
VolltextArtikel -
19
β -decay feeding intensity distributions of Ni 71 , 73
Veröffentlicht in Physical review. C
VolltextArtikel -
20
β-decay feeding intensity distributions for 103,104mNb
Veröffentlicht in Physical review. C
VolltextArtikel