-
1
-
2
P19-73 Commercial mushroom products as a source of biogenic amines
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Content of cadmium and lead in selected food of animal origin
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Nutrigenomic analysis of C677t mutation of MTHFR gene in Slovak population
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
13
Methods for fish species identification in food products
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
14
Determination selected beta-agonists in milk by LC/MS/MS method
Veröffentlicht in Potravinárstvo (Slovak Republic)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Allergens and safety of dehydrated food
Veröffentlicht in Potravinárstvo (Slovak Republic)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20