-
1
-
2
-
3
Radiation Preservation of Milk and Milk Products I. Background and Problems
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
Inactivation of Salmonella in poultry with gamma radiation
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
5
Thermal Inactivation of Newcastle Disease Virus
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
6
-
7
Effect of temperature on radiosensitivity of Newcastle disease virus
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
8
Kinetics of the Thermal Inactivation of Type E Clostridium botulinum Toxin
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
9
-
10
Destruction of Salmonellae in hard-boiled eggs
Veröffentlicht in American journal of public health and the nation's health
VolltextArtikel -
11
Photometric determination of catalase activity
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Effect of Repeated Irradiation on Various Characteristics of Salmonella
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
16
Development of Radiation Resistance in Salmonella Cultures
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
17
Cholesterolemia and Cardiovascular Sudanophilia in Rats Fed Sardine Mixtures
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
Preservation of foods by irradiation
Veröffentlicht in American Journal of Public Health and the Nation's Health
VolltextArtikel -
19
-
20
Estimation of Ascorbic Acid in Food Preparations
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel