-
1
-
2
-
3
-
4
Gaseous ozone application on microbial properties of broiler feeds
Veröffentlicht in Italian journal of animal science
VolltextArtikel -
5
Improving Cleaning Efficiency through the Measurement of Food Fouling Adhesive Strength
Veröffentlicht in ACS omega
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Optimizing β-carotene production by Blakeslea trispora using bug damaged wheat
Veröffentlicht in Pigment & resin technology
VolltextArtikel -
10
Effect of using kefir in the formulation of traditional Tarhana
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Gaseous ozone application on microbial properties of broiler feeds
Veröffentlicht in Italian Journal of Animal Science
VolltextReport -
16
Hardaliye: a beverage produced by the fermentation of grape juice
Veröffentlicht in Current opinion in biotechnology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Utilization of food waste products by fermentation processes
Veröffentlicht in Current opinion in biotechnology
VolltextArtikel -
20