-
1
Barley starch. VI. A self-liquefying waxy barley starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
New starches. VIII. Properties of the small granule-starch from Colocasia esculenta
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
4
Barley starch. VII. New barley starches with fragmented granules
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Barley starch. IV. a study of the cooking viscosity curves of twelve barley genotypes
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
8
Some anomalies in starch chemistry are they due to granule structure?
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
9
Barley starch, 6: A self-liquefying waxy barley starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
New evidence for a two enzyme system in myrosinase
Veröffentlicht in Biochemical and biophysical research communications
VolltextArtikel -
12
Myrosinase: II. The specificity of the myrosinase system
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
13
-
14
Nutritional Value of Mustard and Rape Seed Meals as Protein Source for Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
15
-
16
PRiSM Psychosis Study. Design limitations, questionable conclusions
Veröffentlicht in British journal of psychiatry
VolltextArtikel