-
1
A Study of Starch Granule Size and Distribution in 29 Barley Varieties
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
2
Utilization and Agronomic Studies of Cow Cockle (Saponaria vaccaria)
Veröffentlicht in Economic botany
VolltextArtikel -
3
Nutritional Value of Mustard and Rape Seed Meals as Protein Source for Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
4
Myrosinase: II. The specificity of the myrosinase system
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
5
Some anomalies in starch chemistry are they due to granule structure?
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
6
A Search for High Erucic Acid Containing Oils in the Cruciferae
Veröffentlicht in Economic botany
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Saccharification of Grain Mashes for Alcoholic Fermentation
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
New Starches. IV. The Properties of the Starch from Typha latifolia
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
13
-
14
New evidence for a two enzyme system in myrosinase
Veröffentlicht in Biochemical and biophysical research communications
VolltextArtikel -
15
New Starches. VII. The Properties of the Starch from Silene conoidea
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
New Starches VI. The Structure of the Starch Chunks from Amaranthus retroflexus
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
19
Barley starch, 6: A self-liquefying waxy barley starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
20