-
1
Prediction of cooking times and weight losses during meat roasting
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Model-based multi-objective optimization of beef roasting
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
Geometry modelling of food materials from magnetic resonance imaging
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
-
5
Geometric modelling of heterogeneous and complex foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Modeling of fluid dynamics and water vapor transport in microwave ovens
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
9
A simple method to predict transient diffusion processes in ellipsoids
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
10
Three-dimensional reconstruction of irregular foodstuffs
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
11
Kinetic modelling of colour changes during beef roasting
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
12
KINETIC MODELING OF MEAT COLOR EVOLUTION DURING HEATING
Veröffentlicht in Latin American applied research
VolltextArtikel -
13
Multi-objective optimization of beef roasting
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
14
-
15