-
1
-
2
-
3
-
4
Mixed Model Analysis of Sensory Characteristics of Irradiated Apple Cider
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Growth and oil production of Apiotrichum curvatum in tomato juice
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Quality of commercial shelf-stable soymilk products
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
12
Characterization of Propionibacterium plasmids
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
13
Broth recycle in a yeast fermentation
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
14
-
15
Effects of propionic acid on propionibacteria fermentation
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Carbonyl compounds produced by the growth of Lactobacillus bulgaricus
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel