-
1
Citizens' willingness to support farmers’ adoption of low crude protein diet in pig production
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
2
Transfer versus co-production: Knowledge as ‘MEANS’ to sustainability as an ‘END’
Veröffentlicht in Research evaluation
VolltextArtikel -
3
Water Footprint of Food Quality Schemes
Veröffentlicht in Journal of agricultural & food industrial organization
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Effectiveness of a carbon tax to promote a climate-friendly food consumption
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
8
Do the Spanish want biodiesel? A case study in the Catalan transport sector
Veröffentlicht in Renewable energy
VolltextArtikel -
9
-
10
Are Geographical Indication Products Fostering Public Goods? Some Evidence from Europe
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Modelling price transmission and volatility spillover in the Slovenian wheat market
Veröffentlicht in Applied economics
VolltextArtikel -
15
-
16
Consumers’ wine preferences in a changing scenario
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20