-
1
Determination of free and bound phenolic acids in beer
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Polyphenols synergistically inhibit oxidative stress in subjects given red and white wine
Veröffentlicht in Atherosclerosis
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
P.17.7 DIGESTIVE BLEEDING IN PEDIATRIC AGE: A SINGLE CENTER EXPERIENCE
Veröffentlicht in Digestive and liver disease
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Eosinophilic esophagitis and ECP: Which correlation?
Veröffentlicht in Digestive and liver disease
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
PP9 HOW IS CELIAC DISEASE CHANGED IN THE LAST DECADE? A RETROSPECTIVE STUDY
Veröffentlicht in Digestive and liver disease
VolltextArtikel -
17
PP25 CASE REPORT: DID YOU IMMEDIATELY SUSPECT HENOCH-SHONLEIN?
Veröffentlicht in Digestive and liver disease
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20