-
1
-
2
Recent advancements in understanding the terroir effect on aromas in grapes and wines
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
3
-
4
In a fully dealcoholised Chardonnay wine, sugar is a key driver of liking for young consumers
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Ethylene Impact on Grapevine Pistil Temperature and Fruit Set
Veröffentlicht in Journal of plant growth regulation
VolltextArtikel -
12
Ethylene Impact on Grapevine Pistil Temperature and Fruit Set
Veröffentlicht in Journal of plant growth regulation
VolltextArtikel -
13
-
14
How terroir shapes aromatic typicity in grapes and wines (Part II)
Veröffentlicht in IVES technical reviews : vine & wine
VolltextArtikel -
15
How do Syrah winemakers from two different French regions conceptualise peppery wines?
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
16
How terroir shapes aromatic typicity in grapes and wines (Part I)
Veröffentlicht in IVES technical reviews : vine & wine
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20