-
1
Lactic acid bacteria in cow raw milk for cheese production: Which and how many?
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
2
A selected core microbiome drives the early stages of three popular italian cheese manufactures
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
How the Fewest Become the Greatest. L. casei's Impact on Long Ripened Cheeses
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Arthrospira platensis as Natural Fermentation Booster for Milk and Soy Fermented Beverages
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
Wild Lactobacillus casei Group Strains: Potentiality to Ferment Plant Derived Juices
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
Ability of a Wild Weissella Strain to Modify Viscosity of Fermented Milk
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20