-
1
-
2
-
3
-
4
LC-MS-MS Determination of Rotenone, Deguelin, and Rotenolone in Human Serum
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
5
Pesticides in Fermentative Processes of Wine
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Persistence and Metabolism of Fenthion in Orange Fruit
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Persistence and fate of fenthion in olives and olive products
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
14
Pesticide Residues in Raisin Processing
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
15
Persistence of Insecticide Residues in Olives and Olive Oil
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Pesticide Residues in Prune Processing
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
18
Distribution of Folpet on the Grape Surface after Treatment
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
19
Persistence and Metabolism of Folpet in Grapes and Wine
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20